Ваня Григорова във Фейсбук: Новата цел на американските прислужници бил пловдивският

...
Ваня Григорова във Фейсбук: Новата цел на американските прислужници бил пловдивският
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Новата цел на американските прислужници бил пловдивският Альоша

Ваня Григорова във Facebook: 

Новата цел на американските прислужници бил пловдивският Альоша. Същият в чиято възхвала техният Манол Пейков отново от Пловдив, правоприемник на видни членове на Българска комунистическа партия, пееше " День победы ". За необразованите жълтопаветници - Денят на успеха е денят на победа над нацизма, в чест на тази победа и милионите дадени жертви са и всички монументи на Червената войска по всички земни кълбета. Да, депутатът от Демократична България Манол Пейков пее в чест на Альоша. Пеенето обаче е довреме, когато ти заповядат - буташ. Даже нелегално.

Веднага се сещам за различен изтъкнат ДБ-ец - Христо Иванов, който остроумничеше, че опозицията пали свещи в съветската черква държавното управление да не падне. Именно съветската черква посещавала майка му - Мария Бойкикева, знам аз. Г-жа Бойкикева е извънредно почтен, рационален и образован човек, член на Българска социалистическа партия прочее. Преди години, паралелно с други интелектуалци, подписва отворено писмо до Хилари Клинтън, в което се показват опасения, че връзките сред Съединени американски щати и България „ се развиват на неравноправна основа и постоянно одобряват формата на открит диктат от страна на Съединените щати ”. Как ли е, когато личният ти наследник е проводник на този диктат?

Тези образци могат да се продължат с безчет други, всички те от управлението на Демократична България - борците с монументи. Некадърните да изградят каквото и да е.

Тези Българска комунистическа партия родители, които са с акъла си и имат в действителност здрави морални и родолюбиви устои, не ги разбирам. Бориш се цялостен живот с нещо, което намираш за нездравословно, градиш различно, съгласно теб - обществено и солидарно общество, а допускаш детето ти да се трансформира в прислуга и рушител на това, което ти си изграждал.

Впрочем някои не са изграждали, нагаждали са се към системата. И преди, и в този момент са били и ще бъдат момчета за мокри поръчки. А на тях постоянно има кой да им подмятна шепа жълти стотинки. И коктейл в следващото водещо посолство.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР